25 Handige & snelle schoonmaaktips • Deze tips moet je gelezen hebben

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

25 Handige & snelle schoonmaaktips • Deze tips moet je gelezen hebben

Snelle schoonmaaktips | Wie heeft er tegenwoordig nog tijd en zin om net als oma centimeter voor centimeter het huis te schrobben? Daarom geven wij je 25 handige schoonmaak- en huishoudtips. Wist je dat je met olijfolie binnen no time vlekken van roestvrij staal krijgt en waarom zou je de douche eigenlijk niet schoonmaken terwijl je eronder staat?

Tip 1) Kreukvrije was

Haal de was meteen uit de machine en hang de kleding op hangertjes of leg ze languit te drogen. Op die manier krijg je geen kreukels en hoef je niet meer te strijken.

Tip 2) Wegwerpdoekjes

Maak volop gebruik van wegwerpdoekjes. Je hebt ze voor het toilet, de keuken, badkamer en voor meubels. Zonder enige moeite veeg je zo de viezigheid van de kinderstoel en het stof van de tafel.

Tip 3) Vette vingers

Met kleine kinderen heb je vaak last van vette vingers. Om deze weg te halen kun je allesreiniger in een spuitflacon doen. Loop de vette vingers na met een doekje en je flacon, dan is alles zo weer schoon.

Tip 4) Vlekken op de bank

Kinderen knoeien nogal eens op de bank. Het wondermiddel? Ossengalzeep doet wonderen voor alle vlekken op de bank: melk, poep, groente/fruit. Zelfs chocolade gaat vaak uit de bank met ossengalzeep. Je kunt ossengalzeep kopen bij de drogist.

Tip 5) Frisse geur

De stofzuiger geeft vaak een muffe geur af. Dit kun je heel makkelijk verhelpen door voor je gaat stofzuigen even een beetje waspoeder op te zuigen. De frisse geur wordt vervolgens door heel je huis verspreid.

Tip 5 t/m 9 verder lezen

1 2 3 4 5

Share.

Inline
Inline