Deze 5 DIY’s wil jij ook maken!

Deze 5 DIY’s wil jij ook maken!

Je maakt je huis persoonlijker met items die je zelf gemaakt hebt. Het is soms een klus, maar op het resultaat mag je dan trots zijn! In afleverigng 4 paste stylist Leonie Mooren ook fijne zelfmaakideeën toe in het interieur. Maar liefst vijf! En daar kan jij ook mee aan de slag. (in samenwerking met KARWEI)

Lamp met sfeer

Nieuwe voet voor je vloerlamp

Voilà, hij is voor de komende jaren weer het lichtpuntje in huis. Ga zelf aan de slag!

Ombankje

Om de bank heen

… ook wel een ‘ombankje’ genoemd. Een bankje om de bank, daar had je vast nog nooit aan gedacht. Maar handig is het wel! Niet alleen geef je een vrijstaande bank net dat beetje extra aandacht dat ‘ie verdiend, je kunt er ook mooi al je tijdschriften in opbergen. Reden genoeg om ‘m zelf te maken toch? Dit is de werkbeschrijving.

Dressoir-kratten

tv dressoir met opbegruimte

Een beetje extra opbergruimte kan nooit kwaad! Dit tv dressoir is niet alleen mooi, maar ook nog eens multifunctioneel. Je zou het zo niet zeggen, maar in al die kratten zit heel veel speelgoed verstopt. En op het dressoir is genoeg ruimte voor spullen die wél een plekje in het zicht verdienen. Zo maak je ‘m.

Diepe lambrisering

Diepe lambrisering

Deze lambrisering doorbreekt niet alleen je saaie muur, hij leent zich door de diepte ook uitstekend om je mooiste spullen op uit te stallen. Een plaatje nietwaar?

Kast met Bureau

Kast met bureau

Handig toch? Overdag werk je aan het bureau, mogen papier en pennen in het rondvliegen, en aan het einde van je dag sluit je de deuren en is de rust wedergekeerd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over wat je achter de andere deurtjes kwijt kunt. Wat een ruimtewinner! Je maakt ‘m zelf.

Leuk artikel ?

Bron artikel : vtwonen

Meer DIY-artikelen

Comments are closed.