DIY IKEA hacks • Doe eens wat anders met je meubels van IKEA

DIY’s • Doe eens wat anders met je meubels van IKEA

DIY IKEA hacks | Tegenwoordig is het haast ondenkbaar dat er nog woningen bestaan waar geen IKEA producten terug te vinden zijn. d

Ikea hack Laptop

DE LEUKSTE IKEA RESTYLINGS VAN MEUBELS EN DECORATIE

Meubels uit IKEA zijn goedkoop en hebben een eenvoudige constructie waardoor ze ideaal zijn als basis voor een exclusief meubel dat voldoet aan al jouw wensen. Door het combineren met andere materialen of meubels kan je ze ook een totaal andere functie geven. Zo kan je een simpele boekenkast transformeren naar een klimrek, rattenkooi of zelfs een wastafel! Deze leuke hacks vonden we op Ikeahackers.net:

Ikea boekenkast

Ikea boekenkast 2

EXPEDIT BOEKENKAST OMGEVORMD NAAR EEN LUCHTIG BADKAMERMEUBEL

Voor dit badkamermeubel werd gebruik gemaakt van een boekenkast uit het razend populaire Expedit gamma van IKEA. Het enige wat je nodig hebt, zijn keramische tegels om water tegen te houden en een opbouw wastafel. Een goedkope oplossing voor smalle en kleine badkamers.

Ikea Stockholm fruitschaal

Ikea stockholm fruitschaal 2

STOCKHOLM FRUITSCHAAL WORDT DECORATIEVE WANDVERLICHTING

Ben je op zoek naar decoratieve wandverlichting maar vind je niet meteen je gading dan kan je de Stockholm fruitschaal van IKEA omvormen tot een originele wandverlichting. Deze schaal is te koop voor twintig euro. Met het peertje erbij heb je deze blikvanger dus al voor minder dan vijfentwintig euro!

 

Ikea bertil stoelen 2

Ikea bertil stoelen 2

IKEA BERTIL STOELEN WORDEN DECORATIEVE KLEERHANGERS

De eigenaars van deze kleine woning waren op zoek naar een praktische oplossing om hun nog te dragen kledij mooi op te hangen. Door twee IKEA Bertil stoelen halfweg af te zagen en aan de muur te bevestigen hebben ze nu niet alleen hun hangruimte maar ook een mooie eyecatcher in de slaapkamer.

 

Ikea pax schuifdeuren

Ikea pax schuifdeuren 2

IKEA PAX KASTDEUREN GEBRUIKT ALS AFSCHEIDING VOOR DE SLAAPKAMER

Voor de inrichting van deze studio werden twee grote Pax schuifdeuren geplaatst tussen de woonkamer en slaapkamer. Zo zijn de ruimten netjes gescheiden en blijft het open gevoel behouden.

Ikea expedit witte boekenkast

Ikea expedit witte boekenkast 2

EXPEDIT BOEKENKAST VERBOUWD TOT TERRARIUM

Een terrarium kost vaak heel wat geld en de oppervlakte is vaak erg beperkt. Bovenstaande dierenvriend transformeerde zijn Expedit boekenkast om tot een volwaardig terrarium voor verschillende diersoorten. Het resultaat is een echte blikvanger die centraal in de ruimte geplaatst kan worden en die langs twee zijden te bewonderen is.

Ikea Lack salontafel 1

Ikea Lack salontafel 2

LACK SALONTAFELTJE OMGEBOUWD TOT VERLICHTINGSARMATUUR

Dit lack salontafeltje werd herwerkt tot een opvallende verlichtingsarmatuur met spots en indirecte LED-verlichting. Deze salontafel is kan je bij Ikea ook kopen in houttinten en tal van opvallende kleuren.

STICKERS OP MAAT VAN IKEA MEUBELS

Ben je uitgekeken op je IKEA meubels dan kan je ze ook een nieuwe look geven met op maat gemaakte stickers van This Is My Ikea. Zo kan je de populairste IKEA meubelen al transformeren vanaf vijftien euro! Bovendien kan je op de site ook een zelfgemaakt design uploaden. Het volledige gamma stickers vind je op www.thisismykea.com

 

Ikea this is my Ikea stickers

Bron artikel : interieurdesigner.nl

Meer IKEA artikelen

 

Comments are closed.