Een boomstronk als bijzettafel • Hoe cool is dat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een boomstronk als bijzettafel

Hout. Ik ben er gek op. Hout kan in elk interieur, in alle vormen, maten, kleuren en structuren. De laatste tijd zit ik een beetje te rommelen met mijn bijzettafels en ik stuitte op internet op bijzettafels gemaakt van een boomstronk. Ja, hele boomstammen. Je kunt hier zoveel mee!

Denk aan een boomstronk die je gewoon zo neerzet of zet er wieltjes onder (dat zagen we eerder in de binnenkijker bij Rachel in Den Bosch). Ook kun je een boomstronk dunner maken en er poten onder zetten. Schuur de stronk een beetje op en verf hem met donkere vernis, voor een ruige en rustieke look. Of verf ‘m in een lichte laag wit, voor een landelijke en romantische uitstraling. Dit is dus een hele makkelijke DIY, waarbij je kunt spelen met kleuren en structuur.

Je kunt de boomstronk laten zoals hij is of je zaagt ‘m in een vierkant (of kijk je vriend even lief aan). Je kunt ook alleen de bovenkant opschuren en voorzien van een (kleurrijk) laagje verf. Ik vind dit echt onwijs gaaf en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plakje boom als nachtkastje, hangend aan een touw?

Zou jij zo’n boomstronk in je interieur willen hebben en zelf maken?

Bron artikel : vtwonen en interieur junkie

Meer artikelen lezen

Share.

Inline
Inline