Oktober 2017 • De 5 beste klustips van de maand oktober

Oktober 2017 • De 5 beste Klustips van de maand

Als je gaat klussen kun je wel wat tips gebruiken! Een tegel vastzetten, een klemmende deur en hoe kun je nu het beste kitten? 20 handige verbouwtips!

Zelf doen of uitbesteden?

De meeste mensen die gaan verbouwen willen toch vaak zelf meehelpen of gewoon alles zelf doen. Als je nog niet zo vaak verbouwd hebt dan zoek je ook gewoon wat handigheden bij het verbouwen.

Tips over klussen

Als je Verbouwkosten al langer volgt dan weet je dat je hier vooral tips krijgt om je verbouwing voor te bereiden zoals in de Verbouw planning Tool. Nu doen we het even anders en krijg je ‘gewoon’ praktische klustips van Henk voor als je echt gaat klussen. Meten is weten ken je wellicht al maar er is meer!

De 5 beste klustips van oktober 2017 | Meten is weten!

De 5 beste klustips oktober 2017 :

  1. Een houten duimstok is maatvaster dan een plastic duimstok.
  2. Als drevel kun je ook de zijkant van de kop van de spijker gebruiken om de spijker weg te drevelen.
  3. Als je een zaag koopt met winkelhaak gedeelte controleer even of deze goed is door op een plank een lijntje te trekken en aan de andere kant ook. Beide lijnen moeten evenwijdig zijn.
  4. Een zaag met veel tanden per duim zaagt fijner dan een zaag met minder tanden per duim.
  5. Hanteer een hamer zoals het hoort dat wil zeggen aan het uiteinde vasthouden en de duim in de lengterichting houden om de hamer te sturen met slaan. Bij een zaag je wijsvinger in de lengterichting houden om de zaag te sturen.

Meer Klustips artikelen : Klustips • Gebruikte verfroller bewaren • Dat is pas voordelig klussen!

Bron artikel : verbouwkosten.nl

Comments are closed.