Badkamer trends 2017 – Nieuw voor de badkamer van Villeroy & Boch

Badkamer trends 2017 – Nieuw voor de badkamer van Villeroy & Boch

Op de ISH in Frankfurt spotte we de nieuwste badkamercollecties en producten van Villeroy & Boch. De nieuwe collecties voor de badkamer zijn ontworpen in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers. We zetten een aantal gave blikvangers voor je op een rij.

Nieuwe badkamercollecties Antheus en Finion

Badkamer nieuws : Veel nieuwe collecties van Villeroy & Boch zijn uitgevoerd met de TitanCeram-wastafels. Zo kregen wij al een “sneak peek” van de twee nieuwe premium badkamercollecties Finion en Antheus, die pas eind dit jaar en begin volgend jaar verkrijgbaar zijn in Nederland.

De allernieuwste premium collectie Antheus is een plaatje om te zien. Voor deze nieuwste collectie lieten de designers zich duidelijk inspireren door Art Deco.

Villeroy_Boch_antheus_badkamer_collectie

De hele Antheus lijn ademt luxe, maar ook eenvoud. De afstemming tussen de materialen zoals TitanCeram, Quaryl®, houtfineer en het optionele roestvrijstalen frame creëert een lichtheid en elegantie met een zeer eigentijdse klassieke look.

De nieuwe Finion lijn is een prachtige collectie met een luxe uitstraling ontworpen door designer Patrick Frey. Deze lijn biedt enorm veel combinatiemogelijkheden, zoals je ziet op onderstaande foto’s.

Het Finion bad heeft een design-ring in drie metaalkleurige varianten. De trendy badkamermeubels vallen vooral op door de matzwarte variant met de gouden details.

De drie verschillende typen wastafels van TitanCeram in drie kleuren kunnen perfect gecombineerd worden met het wastafelmeubel dat straks in tien kleuren verkrijgbaar zal zijn.

Wij zijn ook zeer gecharmeerd van de prachtige open kastjes van Finion.

Wij zijn ook zeer gecharmeerd van de prachtige open kastjes van Finion. Het zijn net kleine kunstwerkjes aan de muur. Ben je van plan eind dit jaar je badkamer te verbouwen? Dan zijn deze nieuwe collecties zeker het overwegen waard, want ze zijn eind dit jaar en begin volgend jaar verkrijgbaar. We houden je zeker op de hoogte!

Memento wastafel van TitanCeram

Komend jaar staat voor Villeroy & Boch in het teken van het ‘premium segment’. De materiaalinnovatie TitanCeram maakt delicate designs mogelijk. Hiermee zijn de meest verfijnde vormen, met extreem dunne wanden en haarscherpe randen mogelijk, die met traditioneel keramiek nooit gemaakt zouden kunnen worden.

Dit jaar is ook de bestverkochte Villeroy & Boch wastafel Memento uitgebracht in een TitanCeram-versie. Een straks design de nieuwe Memento 2.0.

Ook een mooi voorbeeld van een indrukwekkend design met TitanCeram is de prijswinnende wastafel Octagon van V&B.

Villeroy & Boch, Octagon, Designer Kai Steffan

De Artis wastafels van TitanCeram hebben meer een strak en modern design. De wastafels zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Ook is Artis verkrijgbaar in meerdere kleuren

De Artis wastafels van TitanCeram hebben meer een strak en modern design.

Stijlvol douchen

Douchen blijft een belangrijk thema in de badkamer en inloopdouches met vlakke ingebouwde douchevloeren zijn nog steeds de trend. Het accent ligt bij Villeroy & Boch ook hier op de materialen zoals acryl, Quaryl® en keramiek.

Squaro Infinity is de meest innovatieve douchevloer die door de eigenschappen van het unieke materiaal Quaryl® individueel en op maat aan vrijwel elke ruimtelijke situatie kan worden aangepast.

Systemen voor elk project

Ook mooi zijn de systeemcollecties Architectura en O.novo, die zijn aangevuld met nieuwe producten voor allerlei inrichtingsmogelijkheden, zoals wastafels, toiletten en innovatieve doucheoplossingen.

Met deze systemen kunnen de professionals werken met betaalbare producten, die gemakkelijker te installeren zijn. Dus meer keuze voor elk project!

ViClean toiletten

Douche toiletten zijn niet nieuw, maar met ViClean-I 100 toont Villeroy & Boch dat elegantie en de meest innovatieve techniek prima samengaan. De ViClean-I 100 wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een zeer minimalistische look. Bovendien heeft dit nieuwe douche toilet een ultradunne toiletzitting.

ViClean-I 10

Ook de range DirectFlush toiletten wordt steeds verder uitgebreid. Bijna bij elke badkamercollectie is nu een spoelrandloos toilet beschikbaar. Bovendien is in Frankfurt de vernieuwde hygiëne-kampioen gepresenteerd: een DirectFlush toilet met de vuilafstotende toplaag CeramicPlus en antibacteriële bescherming AntiBac, maar ook met de ViFresh oplossing. In dit toilet is achter de zitting een vakje voor een toiletblok of toiletgel geïntegreerd.

De bedieningsplaten in de ViConnect lijn zijn door de vele varianten in ontwerp, kleur en lichteffecten, niet alleen mooi voor het oog, ze zijn bovenal functioneel. Voor de nieuwe lijn is vooral nagedacht over een nog eenvoudigere en snelle installatiemethode en over waterbesparing.

 

Tot zover het nieuws van Villeroy & Boch.!
Bron : www.uwbadkamer.nl

Meer artikelen badkamer • Je badkamer schoonhouden doe je zo! • Poetstips uit oma’s tijd

Schoonhouden badkamer : poetstips oma

Klussen | Poets tips van grootmoeder

Comments are closed.